Pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine lesenimetuljcki.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in se ravna po kodeksu ZEPT (Zakon o elektronskem poslovanju).

Vse cene in druge ugodnosti so vezane na datum oddaje naročila. Cene so od začetka prodaje točno določene, v primeru kakšnega znižanje pa je slednje lepo prikazano z obema zneskoma.

Registracija

Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Ob registraciji si uporabnik spletne trgovine pridobi naslednje ugodnosti:

  • pravico do nakupovanja na spletni trgovini lesenimetuljcki.si
  • pregled zgodovine nakupov
  • možnosti obveščanja o popustih in novostih


Registracija je zelo enostavna in vam ne bo vzela veliko časa. Ob potrditvi registraciji boste na vaš elektronski naslov podatke, ki jih boste potrebovali ob vpisu v vaš račun, kjer lahko kadarkoli spreminjate svoje podatke, dodajate naslove in spremljate svojo zgodovino plačil ter morebitne ugodnosti, ki jih imate. 

 

Dobavni roki

Zavezujemo se, da vam bomo dostavili izdelek v najkrajšem možnem času od prejema plačila. V primeru kakršnega zamika dostave boste o tem obveščeni na vaš elektronski naslov ali pa vas bomo poklicali po telefonu.

Ponujamo vam tudi možnost dostave na drugi naslov.

 

Nakup

Trenutno je stran dosegljiva le v slovenskem jeziku. Na spletni trgovini je možno naročati 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik lahko izbira med izdelki, ki so na razpolago na spletni trgovini, pri tem si pa pridružujemo pravico, da kakšen izdelek ne bo možno dodati v košarico.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo o naročilu po elektronski pošti, v katerem so vse podrobnosti o nakupu.

Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana po prejetju potrdila o plačilu.

 

Načini plačila 

Kupci lahko naročilo plačajo po po predračunu ali preko paypala. Plačilo je možno le v enkratnem znesku.
Blago bo dostavljeno v dogovorjenem času. Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in je od nakupa preteklo pet delovnih dni.


Dostava

Naročilo bo dostavila Pošta Slovenije. Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna, v nasprotnem primeru pa se zaračuna 3,30 €, razen, če je določeno drugače.
Ob prejemu blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenih na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah nemudoma kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

 

Varen nakup

Nakup na spletni trgovini lesenimetuljcki.si je popolnoma varen. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali pri registraciji, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.
Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da ni možnosti, da bi jih lahko razbrala tretja oseba.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Besedilo pogodbe bo shranjeno in je dostopnu uporabniku na njegove računu spletne trgovine lesenimetuljcki.si.

Glede prepoznavanje in poprave napak pred oddajo naročila smo dostopni na info@lesenimetuljcki.si ali na številki 070 991 901.

Pogodbena določila in splošni pogoji poslovanja lahko vsak kupec shrani in reproducira.

 

Kontakt

V primeru, da potrebujete kakršnekoli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, dostavi izdelkov, uporabi spletne strani ali vračilu blaga, se lahko obrnete na nas prek e-mail naslova: info@lesenimetuljcki.si ali pa nas pokličete na 070 991 901.


Pritožbe in spori

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Prodajalec mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naše spletne strani zelo pomembna. Zagotavljamo vam 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.
Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja. S sklenitvijo pogodbe o nakupu soglašate, da vaše podatke shranimo in uporabljamo za namene internega arhiva in statistike.