Nov izdelek

LEGO® Super Mario ™ 71371 Propeler Mario Booster Kostum Stavbe Nastavite Ustvarjalni Otroci Zbirateljske Igrača

999 Izdelkov

€27.40

-24%

€36.53

Dodaj na moj seznam želja

Zaslužiti pripravljen za vzlet s to super Propeler Mario Povečanje Paket!Obleka LEGO® Mario ™ slika (niso vključene) v lastne hlače in propeler klobuk.Propeler bo ustrezala omogoča LEGO Mario sprejeti v nebo, izdelavo nove zvoke, kot on muhe. zabavaj se skozi zrak zbiranje zlata.Vzemite LEGO Mario na akcijski zapakirane let in vključite vaš dnevni sobi, v velikan LEGO Super Mario ™ ravni!

Sprejeti otroci " LEGO® Super Mario ™ igralne izkušnje na višjo raven, s tem Propeler Mario Povečanje Paket (71371), featuring a građevno kostum, ki daje LEGO Mario ™ (slika niso vključene) dodatno zlato zbiranje sposobnost.

Ta kostum ustreza LEGO® Mario ™ slika iz Mario Starter Set (71360).Ko boste obleko LEGO Mario z igrača pripomoček, narejen s te koščke in ga dvignite, boste slišali prop zvoke.

Ko Propeler Mario je postavljeno, igralci lahko poveča svoj rezultat za zaslužek dodatni digitalni zlato.Otroci bodo radi za letenje Mario z vrtenjem dnevna soba v pravo LEGO® Mario ™ ravni.

Ta 13-kos LEGO® gradbeni set je neverjetno rojstni dan ali Božično darilo, ki omogoča ustvarjalni otroci in navijačev, starih od 6 do prilagodite svoje Mario Starter Kit (71360) in Dodatne Avanturo Postavlja v edinstvene načine.

Obstajajo druge veliko LEGO® Mario ™ nadgradnje, vključno Ogenj Mario Povečanje Paket (71370), Mačka Mario Povečanje Paket (71372), in Graditelj Mario Povečanje Paket (71373), ki se lahko uporablja z Starter Set in Dodatne Avanturo Sklopov.

Ni baterij, ki so potrebne za to LEGO® set, samo obleko obleko na LEGO Mario ™ slika na Začetno Skladbo, ki jo želite zagnati.Paket vključuje ilustrirana navodila za otroke, da to storite sami.

Brezplačno LEGO® Super Mario ™ app vključuje slike in ustvarjalno igrajo ideje, ki pomagajo graditi in je varno forum za izmenjavo zamisli.Ogledate si lahko seznam združljivih Android in iOS naprav na LEGO.com/devicecheck.

Zbirateljske LEGO® Super Mario ™ igrača določa bi ikona znak, da v resničnem svetu.To omogoča oboževalcem, da ustvarite neomejeno ravni prenesti sam ali tekmujejo s prijatelji, ki jih širi in remaking ravni.

Igralci ne potrebujejo moč Super Zvezda namestite in odstranite LEGO® opeke!Gradbeni deli so izdelani v skladu z najvišjimi standardi panoge, da se zagotovi usklajenost in združljivost od leta 1958.

LEGO kocke so testirani v le približno vsak način si lahko zamislite, da poskrbite, da vsak LEGO® set izpolnjuje najvišje globalne varnosti in standardov kakovosti.

Ta niz vsebuje Digitalni Stavbe Vodniki.To je enostavno slediti navodilom v mobilni napravi ali prenos v obliki datoteke PDF natisnjene stavbe priročnik.Kliknite Stavbe Vodniki gumb na dnu te strani, da poiščete in prenesete priročniki.

  • Blagovna Znamka: Peluş
  • Številka Modela: 71371
  • Vrsta: BLOKI
  • Poreklo: TR(Izvora)

Oznake: slika lego simpsons, lego dragan žogo, blok zgraditi, blok pokemon, lego vojaške, igrača je super mario bros, lego pretepu zvezde volt, bart simpson, lutka mario, blok zamrznjeno.

Napiši mnenje

LEGO® Super Mario ™ 71371 Propeler Mario Booster Kostum Stavbe Nastavite Ustvarjalni Otroci Zbirateljske Igrača

LEGO® Super Mario ™ 71371 Propeler Mario Booster Kostum Stavbe Nastavite Ustvarjalni Otroci Zbirateljske Igrača

Napiši mnenje

Podobni izdelki